Cazare ieftina Maastricht, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Maastricht

Cauta cazare in Maastricht

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Maastricht si nu numai.
 
Booking.com
 

Crowne Plaza Maastricht Cazare ieftina Maastricht

Hotelul Crowne Plaza este situat la o plimbare de mai putin de 15 minute de Vrijthof, in centrul orasului Maastricht. Acesta are o receptie cu program de 24 de ore pe zi si o terasa cu vederi panoramice peste raul Maas.

Toate camerele de la Crowne Plaza Maastricht au o zona de relaxare cu un TV prin cablu. Fiecare camera include un halat de baie, un minibar, un birou si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Paturile au lenjerie de calitate, perne si saltele.

Plaza Maastricht ofera o parcare cu valet si este la o plimbare de 10 minute de Muzeul Bonnefanten. Gara Maastricht se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos de hotel, iar Aeroportul Maastricht Aachen este la 13 km distanta.

Localul De Mangerie serveste mancaruri din... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Maastricht, Hoteluri Maastricht, Cazare ieftina Maastricht, Oferte Maastricht, Hotel Maastricht, Camere de hotel Maastricht, Apartamente in Maastricht.