Cazare ieftina Mantova, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Mantova

Cauta cazare in Mantova

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Mantova si nu numai.
 
Booking.com
 

Abc Comfort Hotel Mantova City Centre Cazare ieftina Mantova

Hotelul Abc Comfort Mantova City Centre este situat în fața gãrii din Mantova, la o scurtã plimbare de malurile râului Mincio. Pentru rezervãri de minim 4 nopþi, proprietatea oferã gratuit biciclete spre închiriere.

Cele mai multe dintre camerele Hotelului Comfort Mantova au vedere la o curte liniștitã și toate sunt dotate cu aer condiționat, televizor LCD și o baie privatã cu uscãtor de pãr. În hol se oferã acces gratuit la internet.

Micul dejun tip bufet este servit între orele 07:00 ºi 10:00. Acesta include espresso și cappuccino, diferite tipuri de ceai, pâine prãjitã, prãjituri, biscuiți și cereale.

Toate rezervãrile de 4 nopți la Hotelul Abc Comfort includ... citeste mai mult

Residence In Centro Cazare ieftina Mantova

Beneficiind de o amplasare linistita in Mantua, Residence In Centro este o cladire in stil renascentist care ofera apartamente elegante, cu tavane din grinzi de lemn si pereti decorati cu fresce. La resedinta veti gasi de asemenea o parcare privata si o gradina interioara.

Fiecare apartament este spatios si beneficiaza de aer conditionat. Toate includ atat elemente originale apartinand cladirii istorice, cat si facilitati moderne, precum televizoare cu ecran plat si acces gratuit la internet. Bucatariile sunt dotate cu frigider si cuptor cu microunde.

Gara din Mantua se afla la 5 minute de mers pe jos de Residence In Centro, iar la autogara se poate ajunge pe jos in mai putin de 10 minute. Palatul ducal din Mantua si castelul San Giorgio se gasesc la... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Mantova, Hoteluri Mantova, Cazare ieftina Mantova, Oferte Mantova, Hotel Mantova, Camere de hotel Mantova, Apartamente in Mantova.