Cazare ieftina Menorca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Menorca

Cauta cazare in Menorca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Menorca si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Tres Sants Cazare ieftina Menorca

Hotelul liniºtit Tres Sants din Ciutadella are camere cu decoraþiuni originale, o piscinã, o baie turceascã ºi acces Wi-Fi gratuit. Hotelul este la doar 100 de metri de catedralã.

Camerele au fiecare design individual, CD player ºi aer condiþionat. De asemenea, camerele au baie modernã ºi halate de baie. 1 copil cu vârsta de pânã la 12 ani poate fi cazat gratuit într-un pat suplimentar.

Pe lângã baia turceascã, hotelul are o cadã cu hidromasaj ºi poate oferi masaje. Existã ºi o bibliotecã, unde veþi gãsi o serie de cãrþi despre artã. La recepþie se vând produse reprezentative din Menorca. Terasa de pe acoperiº oferã vedere la oraº, la catedralã ºi la golf.

Portul este la doar 150 de metri, iar centrul oraºului,... citeste mai mult

Aparthotel Hg Jardin De Menorca Cazare ieftina Menorca

Amplasat in cartierul Alaior, acest complex de apartamente este optiunea de cazare ideala pe durata sejurului dumneavoastra in Menorca.

Personalul complexului de apartamente va poate ajuta in cazul in care aveti nevoi sau intrebari suplimentare. Complexul de apartamente Aparthotel Hg Jardin De Menorca dispune de diverse facilitati de fitness, ca de exemplu un teren de baschet, un centru de fitness si o piscina de interior, oaspetii având astfel posibilitate de a se mentina in forma. In timpul liber oaspetii pot profita de un salon de infrumusetare, masaj si un jacuzzi din incinta complexului de apartamente. Pe lânga o sauna si un centru de infrumusetare, complexul de apartamente ofera un ?ngrijitor, o sala de conferinte si un serviciu de receptie deschis 24... citeste mai mult

Cazare Menorca, Hoteluri Menorca, Cazare ieftina Menorca, Oferte Menorca, Hotel Menorca, Camere de hotel Menorca, Apartamente in Menorca.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne