Cazare ieftina Naxos, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Naxos

Cazare in Naxos

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Naxos si nu numai.
 

Galaxy Hotel Cazare ieftina Naxos

Acest hotel este ideal pentru vacante relaxante, oferind cazare la standarde inalte, langa plaja, fiind astfel perfect pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetea naturala a insulei.

Hotelul Galaxy este situat in partea de sud-vest a orasului Naxos (Chora), la doar cativa pasi de plaja de nisip din Agios Georgios (plaja Sf. Gheorghe).

Hotelul este construit in stilul arhitectural traditional Insulelor Ciclade. Acesta are gradini mari, precum si zone interioare si exterioare frumos proiectate si ofera toate facilitatile moderne. Hotelul Galaxy isi intampina oaspetii cu o deosebita ospitalitate si ofera o atmosfera calda si familiara.
citeste mai mult

Alkyoni Beach Hotel Cazare ieftina Naxos

Hotelul Alkyoni Beach este un complex frumos care prezinta arhitectura traditionala din Insulele Ciclade si este situat convenabil la 3 minute de mers pe jos de plaja Agios Georgios si la doar 15 minute de mers pe jos de orasul Naxos.

Camerele Hotelului Alkyoni Beach sunt luminoase si aerisite. Cele mai multe dintre ele au vedere la mare, iar celelalte au vedere la gradini sau la piscina. Toate sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV prin satelit si balcon sau terasa privata.

Puteti profita de o baie racoritoare in piscina si va puteti bucura de ambianta oferita. In drum spre plaja veti face o plimbare pe domeniile luxuriante, frumoase si bine-intretinute. Este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi pentru a va verifica e-mailurile si pentru a... citeste mai mult

Tag: Cazare Naxos, Hoteluri Naxos, Cazare ieftina Naxos, Oferte Naxos, Hotel Naxos, Camere de hotel Naxos, Apartamente in Naxos.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.