Cazare ieftina Nessebar, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Nessebar

Cauta cazare in Nessebar

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Nessebar si nu numai.
 
Booking.com
 

Nessebar Royal Palace Cazare ieftina Nessebar

Situat în partea de nord a oraºului vechi Nessebar, la doar 20 metri de þãrm, printre monumente unice arhitecturale ºi istorice, Hotelul Nessebar Royal Palace are o locaþie excelentã.

Ruinele romane pot fi regãsite în jurul Hotelului Nessebar Royal Palace.

Interiorul de lux, combinând facilitãþi ultramoderne cu elemente arhitecturale tradiþionale, vã va fascina din momentul în care veþi intra în hotel.

Restaurantul vã oferã o varietate mare de specialitãþi din fructe de mare ºi bucãtãrie de sezon, precum ºi o gamã largã de vinuri de calitate.

Camerele pentru nefumãtori, camerele pentru persoane cu nevoi speciale, o salã de conferinþe ºi o parcare (gratuitã) vã stau de asemenea la dispoziþie.citeste mai mult

The Mill Hotel / Melnicata Cazare ieftina Nessebar

Hotelul Mill are un restaurant modern, specializat în bucãtãria mediteraneanã, care oferã ºi o pivniþã de vinuri bine aprovizionatã. Parcarea este gratuitã.

Toate camerele au mobilier modern ºi includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit ºi aer condiþionat. Aceastã camerã spaþioasã oferã un balcon privat.

Restaurantul Hotelului Mill oferã mâncãruri locale ºi internaþionale dintr-un meniu à la carte. La barul din hol veþi gãsi bãuturi calde ºi o variate de sortimente de bere.

Piscina în aer liber este mare ºi are ºezlonguri ºi umbrele de soare. Alte facilitãþi includ servicii de spãlãtorie ºi de cãlcat.

Hotelul Mill este la 1 km de atracþiile istorice din Nessebar, cum ar fi Bazilica Maicii Sfinte a... citeste mai mult

Sol Nessebar Palace Cazare ieftina Nessebar

Sol Nessebar Palace ofera camere confortabile cu aer conditionat si acces la internet Wi-Fi gratuit. Oaspetii vor aprecia intimitatea si linistea plajei private a hotelului.

Sol Nessebar Palace este locul ideal pentru calatorii de afaceri sau vacante. Hotelul dispune de numeroase dotari printre care o sauna, un centru de înfrumusetare si o sala de conferinte. Oaspetii hotelului pot profita de o varietate de tratamente spa, cum ar fi masaje si tratamente faciale. Hotelul dispune de un ?ngrijitor, un serviciu de receptie deschis 24 de ore si o piscina pentru copii.

Oaspetilor care calatoresc însotiti de familie, hotelul Sol Nessebar Palace le ofera camere spatioase, special amenajate pentru familisti. Camerele de la Sol Nessebar Palace pun la... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Nessebar, Hoteluri Nessebar, Cazare ieftina Nessebar, Oferte Nessebar, Hotel Nessebar, Camere de hotel Nessebar, Apartamente in Nessebar.