Cazare ieftina Nisipurile de aur, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Nisipurile de aur

Cauta cazare in Nisipurile de aur

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Nisipurile de aur si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Devora Cazare ieftina Nisipurile de aur

Situat în districtul Chayka, între Varna si Nisipurile de Aur, hotelul nou ºi modern Devora se aflã la 200 m de plajã. Aici oaspeþii vor gãsi o piscinã în aer liber ºi o salã de sport cu vedere la grãdina plinã de verdeaþã.

Camerele Hotelului Devora au un decor elegant ºi includ aer condiþionat, TV prin cablu, un frigider mic ºi un balcon. Toate beneficiazã de o baie privatã cu duº ºi articole de toaletã gratuite.

Printre facilitãþile de la Devora se numãrã un loc de joacã pentru copii ºi un restaurant à la carte care serveºte preparate delicioase din bucãtãria bulgarã ºi internaþionalã. Barul elegant din hol oferã bãuturi reconfortante ºi cocktailuri. Seara, oaspeþii se pot distra la clubul de noapte, unde se organizeazã programe... citeste mai mult

Melia Grand Hermitage Cazare ieftina Nisipurile de aur

Infiintat In anul 2005, hotelul este amplasat In orasul Nisipurile de Aur. Hotelul are 727 de camere si dispune de biliard si o piscina incalzita.

Melia Grand Hermitage dispune de camere confortabile cu aer conditionat si internet Wi-Fi gratuit. Oaspetii vor gasi un salon de Infrumusetare, un centru de Infrumusetare si un magazin de suveniruri/cadouri In incinta hotelului. Centrul de spa de zi aflat la locatie le ofera oaspetilor diverse tratamente si ocazia de a se relaxa. În timpul liber oaspetii pot profita de o sauna, un jacuzzi si masaj din incinta hotelului.

Pentru confortul si securitatea oaspetilor, hotelul ofera camere pentru nefumatori. Camerele de la Melia Grand Hermitage pun la dispozitie un seif, un mini bar si un televizor. Camerele... citeste mai mult

Tag: Cazare Nisipurile de aur, Hoteluri Nisipurile de aur, Cazare ieftina Nisipurile de aur, Oferte Nisipurile de aur, Hotel Nisipurile de aur, Camere de hotel Nisipurile de aur, Apartamente in Nisipurile de aur.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.