Cazare ieftina Oslo, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Oslo

Cauta cazare in Oslo

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Oslo si nu numai.
 
Booking.com
 

Radisson Blu Plaza Hotel Cazare ieftina Oslo

Situat in centrul plin de viata al orasului Oslo, acest hotel cu 37 de etaje include o sala de gimnastica ultramoderna, un restaurant pe acoperis si camere moderne, dotate cu Wi-Fi gratuit. Gara Centrala din Oslo este la 100 de metri distanta.

Toate camerele elegante disponibile la Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo includ un birou, TV prin satelit si un aparat pentru prepararea de ceai/cafea. Multe camere ofera vederi magnifice catre centrul orasului si fiordul Oslo.

Localul 34 Restaurant & SkyBar ofera preparate à la carte, precum si o lista extinsa de vinuri. Barul informal Galway ofera beri reci si bere englezeasca.

Optiunile de agrement de la Radisson Blu Hotel Plaza includ o sauna, piscina si biliard.


citeste mai mult

Thon Hotel Europa Cazare ieftina Oslo

Acest hotel este situat in centrul orasului Oslo, la 300 de metri de statia de metrou Nationaltheatret si de strada comerciala Karl Johans Gate. Acesta are camere cu acces gratuit la Wi-Fi, TV cu ecran plat si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Palatul Regal se afla la 5 minute de mers pe jos.

Bufetul popular de mic dejun de la Thon Hotel Europa include preparate calde si reci. Cafeneaua proprietatii, Café Europa, serveste preparate norvegiene si internationale. In timpul verii, oaspetii pot lua masa in curte.

In hol sunt disponibile 2 calculatoare cu acces gratuit la internet. Tramvaiele urbane ?i autobuzele spre aeroport opresc aproape de hotel.

Galeria Nationala este situata la 300 de metri. Gara Centrala din Oslo si... citeste mai mult

Cazare Oslo, Hoteluri Oslo, Cazare ieftina Oslo, Oferte Oslo, Hotel Oslo, Camere de hotel Oslo, Apartamente in Oslo.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne