Cazare ieftina Padova, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Padova

Cauta cazare in Padova

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Padova si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Donatello Cazare ieftina Padova

Hotelul Donatello este situat în centrul istoric al oraºului Padova, în faþa Bazilicii Sf. Anton, în apropiere de vechea grãdinã Orto Botanico ºi de Prato della Valle, una dintre cele mai frumoase pieþe din Italia.

Dupã o scurtã plimbare de la Donatello puteþi ajunge la Capela Scrovegni, cu fresce de Giotto, precum ºi la cafeneaua istoricã Caffè Pedrocchi ºi la Universitate.

Hotelul Donatello oferã camere confortabile, dintre care unele au vedere la Bazilicã.

În scuarul Piazza del Santo este disponibilã o parcare gratuitã pentru maºini mici. Aceasta trebuie sã fie solicitatã în avans, în momentul rezervãrii.
citeste mai mult

Hotel Alla Fiera Cazare ieftina Padova

Fiind o excelenta optiune pentru un sejur cu buget limitat in Padova, Hotelul Alla Fiera este situat chiar in fata Targului Padova si la doar 15 minute de mers pe jos de Capela Scrovegni.

Centrul orasului Padova si gara sunt, de asemenea, la mica distanta de mers pe jos de Hotelul Alla Fiera. La Hotelul Alla Fiera puteti alege camere cu baie proprie sau camere cu baie comuna.

Toate camerele sunt curate, au aer conditionat si dispun de acces la internet Wi-Fi la un pret bun. Relaxati-va pe terasa linstita si plina cu flori a Hotelului Alla Fiera, unde va puteti bucura de bauturi sau de micul dejun in timpul verii.

Personal este amabil si util si va sta intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi ajutor.
citeste mai mult

Cazare Padova, Hoteluri Padova, Cazare ieftina Padova, Oferte Padova, Hotel Padova, Camere de hotel Padova, Apartamente in Padova.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne