Cazare ieftina Padova, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Padova

Cazare in Padova

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Padova si nu numai.
 

Hotel Donatello Cazare ieftina Padova

Hotelul Donatello este situat în centrul istoric al orașului Padova, în fața Bazilicii Sf. Anton, în apropiere de vechea grădină Orto Botanico și de Prato della Valle, una dintre cele mai frumoase piețe din Italia.

După o scurtă plimbare de la Donatello puteți ajunge la Capela Scrovegni, cu fresce de Giotto, precum și la cafeneaua istorică Caffè Pedrocchi și la Universitate.

Hotelul Donatello oferă camere confortabile, dintre care unele au vedere la Bazilică.

În scuarul Piazza del Santo este disponibilă o parcare gratuită pentru mașini mici. Aceasta trebuie să fie solicitată în avans, în momentul rezervării.
citeste mai mult

Hotel Alla Fiera Cazare ieftina Padova

Fiind o excelenta optiune pentru un sejur cu buget limitat in Padova, Hotelul Alla Fiera este situat chiar in fata Targului Padova si la doar 15 minute de mers pe jos de Capela Scrovegni.

Centrul orasului Padova si gara sunt, de asemenea, la mica distanta de mers pe jos de Hotelul Alla Fiera. La Hotelul Alla Fiera puteti alege camere cu baie proprie sau camere cu baie comuna.

Toate camerele sunt curate, au aer conditionat si dispun de acces la internet Wi-Fi la un pret bun. Relaxati-va pe terasa linstita si plina cu flori a Hotelului Alla Fiera, unde va puteti bucura de bauturi sau de micul dejun in timpul verii.

Personal este amabil si util si va sta intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi ajutor.
citeste mai mult

Tag: Cazare Padova, Hoteluri Padova, Cazare ieftina Padova, Oferte Padova, Hotel Padova, Camere de hotel Padova, Apartamente in Padova.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.