Cazare ieftina Palermo, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Palermo

Cauta cazare in Palermo

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Palermo si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Palazzo Sitano Cazare ieftina Palermo

Aceastã casã de oraº elegantã, construitã în stil baroc în secolul al XVIII-lea, se aflã în centrul istoric al oraºului Palermo. Camerele sale moderne oferã TV cu ecran plat cu canale prin satelit, la doar 150 de metri de Piazza Marina.

Toate camerele de la Palazzo Sitano sunt dotate cu parchet ºi minibar. Fiecare camerã are baie privatã, cu uscãtor de pãr ºi set de articole de toaletã de lux. Unele camere au balcon.

Oaspeþii beneficiazã de 30 de minute pe zi de acces gratuit la internet ºi pot utiliza gratuit consola Nintendo Wii din hol.

Micul dejun variat tip bufet include fructe proaspete, salate ºi brânzeturi. La sfârºit de sãptãmânã ºi de sãrbãtorile legale, oaspeþii pot savura un pahar de Prosecco... citeste mai mult

Hotel Sicilia Cazare ieftina Palermo

Hotelul Sicilia, ofera camere simple in centrul orasului Palermo, la doar 5 minute pe jos de gara si autogara. Camerele au balcon sau ferestre cu priveliste spre curtea interioara.

Amplasarea centrala a Hotelului Sicilia inseamna ca teatrele Massimo si Politeama, precum si catedrala se afla la cativa pasi.

Camerele se gasesc la primul etaj al unei cladiri istorice fara lift.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Palermo, Hoteluri Palermo, Cazare ieftina Palermo, Oferte Palermo, Hotel Palermo, Camere de hotel Palermo, Apartamente in Palermo.