Cazare ieftina Palma de Mallorca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Palma de Mallorca

Cauta cazare in Palma de Mallorca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Palma de Mallorca si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Las Arenas Cazare ieftina Palma de Mallorca

Oferind vedere la mare, acest hotel se aflã la câțiva pași de plaja Ca'n Pastilla. Acesta se aflã la doar 100 de metri de staþia de autobuz de unde se pleacã spre centrul oraºului Palma. Aeroportul Palma este la 5 minute de mers cu maºina.

Hotelul Las Arenas este locul ideal pentru a vã bucura de o vacanþã pe plajã ºi de rãsãritul din Mallorca. De asemenea, de aici puteți ajunge cu uºurinþã la o varietate de magazine, restaurante ºi baruri. Alternativ, centrul orașului Palma de Mallorca, capitala insulei, se aflã la doar o scurtã plimbare cu autobuzul. Acolo puteþi gãsi numeroase baruri și restaurante excelente ºi o viaþã de noapte animatã.
citeste mai mult

Hotel Roc Leo Cazare ieftina Palma de Mallorca

Hotel Roc Leo Palma este un hotel de 3 stele amplasat la mai putin de 20 de minute de aeroportul Son Sant Joan Airport (PMI) din orasul Palma de Mallorca.

In gradina hotelului oaspetii se pot bucura de o atmosfera placuta, ideala pentru relaxare si destindere. Oaspetii pot de asemenea folosi un centru de fitness. Acest hotel le ofera oaspetilor o piscina de exterior, o sala de conferinte si un ingrijitor. Sali de sedinte, o piscina pentru copii si terenuri de tenis sunt de asemenea disponibile oaspetilor cazati la acest hotel. Oaspetii pot profita de mini-golf si biliard pe durata sejurului lor la hotel.

Hotelul este prevazut cu un restaurant la locatie pentru oaspetii care doresc sa manance. Hotelul se afla centrul zonei de divertisment a orasului Palma... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Palma de Mallorca, Hoteluri Palma de Mallorca, Cazare ieftina Palma de Mallorca, Oferte Palma de Mallorca, Hotel Palma de Mallorca, Camere de hotel Palma de Mallorca, Apartamente in Palma de Mallorca.