Cazare ieftina Parma, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Parma

Cazare in Parma

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Parma si nu numai.
 

Hotel Torino Cazare ieftina Parma

Situat chiar în inima centrului istoric, Hotelul Torino se aflã la doar câþiva paºi de celebrul Teatru Regio ºi la 500 de metri de gara din Parma.

Majoritatea punctelor de atracþie din Parma, inclusiv Domul ºi Battistero, sunt la o scurtã distanþã de mers pe jos de la hotel.

Hotelul Torino are o atmosferã elegantã, dar confortabilã ºi relaxatã. Proprietarii tineri ºi personalul amabil se vor strãdui sã vã îndeplineascã toate cererile.
citeste mai mult

Starhotels Du Parc Cazare ieftina Parma

Conectata direct printr-un pod cu Parco Ducale, proprietatea Starhotels Du Parc este situata intr-o cladire istorica cunoscuta sub numele de Fabrica de Gheata.

Aceasta ofera camere spatioase si elegante, cu aer conditionat. Acest hotel de 4 stele se distinge prin arhitectura sa unica si designul interior art nouveau. Fatada sa are ferestre mari, care lasa sa intre multa lumina naturala. Camerele au paturi confortabile, un minibar si un TV cu canale prin satelit si cu plata.

Un mic dejun de tip bufet variat este servit in fiecare dimineata pana la ora 10:30. Hotelul are 2 restaurante, Canova si Aiglon, care servesc specialitati din Parma si din bucataria internationala la pranz si cina.

Barul Le Bistro este deschis pana la miezul noptii.... citeste mai mult

Tag: Cazare Parma, Hoteluri Parma, Cazare ieftina Parma, Oferte Parma, Hotel Parma, Camere de hotel Parma, Apartamente in Parma.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.