Cazare ieftina Peninsula Messeniana, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Peninsula Messeniana

Cauta cazare in Peninsula Messeniana

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Peninsula Messeniana si nu numai.
 
Booking.com
 

Belvedere Hotel Cazare ieftina Peninsula Messeniana

Situat in zona pitoreasca Verga de la marginea orasului Kalamata, Hotelul Belvedere ofera camere elegante, cu vedere panoramica la Golful Messinian. Acesta include piscina in aer liber, restaurant gourmet si 2 baruri.

Fiecare camera cu balcon privat si aer conditionat de la Belvedere are podea din lemn si mobilier de bun gust. Acestea sunt echipate cu TV LCD prin satelit, minibar si birou. În baia de marmura se gasesc articole de toaleta de marca, precum si halate si papuci.

La restaurantul de la Belvedere oaspetii pot gusta preparate inovatoare intr-un cadru elegant, care beneficiaza de vedere directa la mare. Înainte de cina, oaspetii pot savura un cocktail in lounge bar sau la barul de lânga piscina.

Ora?ul Kalamata este... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Peninsula Messeniana, Hoteluri Peninsula Messeniana, Cazare ieftina Peninsula Messeniana, Oferte Peninsula Messeniana, Hotel Peninsula Messeniana, Camere de hotel Peninsula Messeniana, Apartamente in Peninsula Messeniana.