Cazare ieftina Perugia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Perugia

Cauta cazare in Perugia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Perugia si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Exe Perusia Cazare ieftina Perugia

Având vedere la Valea Tibrului, hotelul Exe Perusia oferã parcare interioarã gratuitã ºi acces gratuit la internet Wi-Fi. Terasa panoramicã de pe acoperiº are o piscinã în aer liber. Centrul istoric al oraºului Perugia se aflã la 1,5 km, putând fi accesat cu autobuzul.

Hotelul include restaurantul Il Canto Sesto, situat într-o vilã din secolul al XVI-lea ºi specializat în bucãtãria tipicã regiunii Umbria.

Vara, micul dejun se serveºte pe o terasã în aer liber plinã de verdeaþã ºi include prãjituri de casã, iaurt ºi fructe. La cerere, sunt disponibile produse fãrã gluten.

Toate camerele hotelului Perusia au aer condiþionat, TV ºi baie privatã. Unele camere sunt amenajate cu detalii de culoarea pietrelor... citeste mai mult

Hotel Fortuna Cazare ieftina Perugia

Terasa de pe acoperisul Hotelului Fortuna are vedere frumoasa la Perugia. Aceasta proprietate fermecatoare dateaza din anul 1300 si este foarte aproape de Corso Vannucci.

Incepeti-va ziua la Hotelul Fortuna cu un mic dejun bogat continental, in sala de mic dejun medievala, cu fresce din secolul XVI. Hotelul are, de asemenea, o sala de lectura confortabila, un terminal de internet gratuit si o gradina pe acoperis de unde puteti admira apusul de soare peste Perugia si peste vale.
citeste mai mult

Cazare Perugia, Hoteluri Perugia, Cazare ieftina Perugia, Oferte Perugia, Hotel Perugia, Camere de hotel Perugia, Apartamente in Perugia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne