Cazare ieftina Portofino, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Portofino

Cauta cazare in Portofino

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Portofino si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Canali Cazare ieftina Portofino

Canali este un hotel de 4 stele aflat intr-o vila frumoasa din secolul al XX-lea, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraselului Rapallo. Ofera facilitati de wellness gratuite, parcare gratuita si acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele au TV LCD cu programe prin satelit, aer conditionat reglabil individual si vedere la gradina sau la coasta Liguriei. Sunt amenajate cu mobilier de epoca sau cu mobilier de culoare deschisa.

Hotelul serveste in fiecare dimineata un mic dejun bogat tip bufet, care include cafea italiana proaspata. Acesta poate fi savurat pe terasa in zilele insorite.

Va puteti relaxa in baia turceasca si in cada cu hidromasaj a hotelului, sau puteti face exercitii fizice in centrul de fitness modern, prevazut cu... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Portofino, Hoteluri Portofino, Cazare ieftina Portofino, Oferte Portofino, Hotel Portofino, Camere de hotel Portofino, Apartamente in Portofino.