Cazare ieftina Reims, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Reims

Cauta cazare in Reims

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Reims si nu numai.
 
Booking.com
 

Best Western Hôtel De La Paix Cazare ieftina Reims

Best Western Hôtel De La Paix este un hotel de design situat in inima orasului Reims. Acesta este la doar câteva minute de mers pe jos de magazine si ofera un centr de conferinte, o piscina interioara si un hammam.

Decorate intr-un stil contemporan, camerele de la Hôtel De La Paix sunt cu aer conditionat si decorate in culori complementare. Fiecare este echipata cu un minibar si TV cu canale prin satelit.

Dupa ce se relaxeaza pe terasa la soare sau exersati in centrul de fitness, oaspetii pot mânca la restaurantul hotelului. Hotelul este ecologist. Ofera de asemenea un bar cu terasa.

Facilitatile suplimentare includ parcare si o receptie de 24 de ore. Statia de tren SNCF este la 600 de metri de hotel si Catedrala di... citeste mai mult

Cazare Reims, Hoteluri Reims, Cazare ieftina Reims, Oferte Reims, Hotel Reims, Camere de hotel Reims, Apartamente in Reims.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne