Cazare ieftina Reykjavik , hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Reykjavik

Cazare in Reykjavik

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Reykjavik si nu numai.
 

Room With A View Luxury Apartments Cazare ieftina Reykjavik

Aflate in cartierul la moda 101 din Reykjavík, aceste apartamente elegante sunt dotate cu TV cu ecran plat, CD/DVD player si bucatarie moderna. Terasa de pe acoperisul cladirii ofera o cada cu hidromasaj si vedere panoramica la oras si la Golful Faxaflói.

Toate spatiile de cazare de la Room With A View Luxury Apartments au decor modern si un design luminos, plin de culoare. Fiecare bucatarie are un aragaz electric si cuptor cu microunde.

Optiunile de relaxare includ balcoane comune si o sauna ce poate fi rezervata. La parter puteti vizita libraria populara Mál og Menning.

Room With A View se afla pe strada comerciala principala din Reykjavík, Laugavegur. Autobuzele catre aeroport si pentru excursiile locale opresc... citeste mai mult

CenterHotel Plaza Cazare ieftina Reykjavik

Situat central in Ingólfstorg Square din Orasul Vechi din Reykjavik, CenterHotel Plaza ofera un bar luminos, confortabil si un mic dejun popular tip bufet. Galeria Nationala si alte atractii se afla la cateva minute de mers pe jos.

Camerele moderne ofera podele din lemn, un minibar si TV prin satelit. Unele includ, de asemenea, o zona de relaxare si un TV cu ecran plat. Oaspetii isi pot verifica adresa de e-mail prin intermediul accesului gratuit la internet din camera.

Bufetul de mic dejun de la CenterHotel ofera o gama larga de optiuni calde si reci. Dupa explorarea orasului, oaspetii sunt invitati sa se relaxeze cu o bautura in Barul Plaza, cu ferestre din podea pana in tavan si un TV cu ecran plat.

Locatia centrala a hotelului... citeste mai mult

Tag: Cazare Reykjavik , Hoteluri Reykjavik , Cazare ieftina Reykjavik , Oferte Reykjavik , Hotel Reykjavik , Camere de hotel Reykjavik , Apartamente in Reykjavik .
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.