Cazare ieftina Rudesheim, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Rudesheim

Cazare in Rudesheim

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Rudesheim si nu numai.
 

Parkhotel Rüdesheim Superior Cazare ieftina Rudesheim

Acest hotel de nefumatori este situat vizavi de debarcaderul de feriboturi din Rüdesheim si ofera bufete extinse de mic dejun si vedere minunata la fluviul Rin sau la zona istorica. Strada renumita Drosselgasse se afla la 100 de metri.

Toate camerele hotelului de 3 stele Parkhotel Rüdesheim Superior au vedere panoramica, TV prin satelit si o baie moderna. La acestea se poate ajunge usor cu liftul.

Restaurantul de la Parkhotel Rüdesheim ofera terasa pe malul raului si serveste mancaruri traditionale din regiunea Hesse si specialitati internationale. Aici aveti la dispozitie prajituri, inghetata si vinuri locale.

Oaspetii pot utiliza gratuit un terminal de internet, iar in camere este disponibil accesul la Wi-Fi. Gara din... citeste mai mult

Brühl's Hotel Trapp - Superior Cazare ieftina Rudesheim

Acest hotel de 3 stele superior este situat intr-o zona centrala linistita din Rüdesheim, un orasel viticol de pe valea raului Rin, parte a Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO.

Aflat la doar 2 minute de mers pe jos de rau, hotelul Brühls Trapp ofera camere luminoase, mobilate cu gust, cu baie privata moderna.

Oaspetii care fac rezervare prin intermediul acestui site beneficiaza de acces gratuit la internet Wi-Fi in camera.

Hotelul asigura acces facil la atractii precum palatul Rüdesheimer Schloss si strada istorica Drosselgasse.

Ca alternativa, inchiriati o bicicleta pentru a explora traseul Leinspfad sau ruta Rheingau. Trasee pitoresti pentru drumetii, muzee si podgorii frumoase asteapta sa fie... citeste mai mult

Tag: Cazare Rudesheim, Hoteluri Rudesheim, Cazare ieftina Rudesheim, Oferte Rudesheim, Hotel Rudesheim, Camere de hotel Rudesheim, Apartamente in Rudesheim.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.