Cazare ieftina Rusalka, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Rusalka

Cazare in Rusalka

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Rusalka si nu numai.
 

Villa Stefi Cazare ieftina Rusalka

 Villa Stefi are o terasã cu vedere la mare ºi este situatã la doar 30 de metri de cea mai apropiatã plajã stâncoasã de la Marea Neagrã din Tyulenovo. Proprietatea oferã grãdinã cu facilitãþi gratuite de tenis de masã, o piscinã micã în aer liber, grãtar ºi un loc de joacã pentru copii.

Vila beneficiazã de aer condiþionat ºi de acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga clãdire. Taverna vilei are ºemineu ºi serveºte preparate culinare bulgare, specialitãþi de peºte ºi fructe de mare.

Rezervaþia Naþionalã de Arheologie Yailata ºi formaþiunile stâncoase din Kamen Bryag se aflã la aproximativ 6 km de Stefi. Plajele cu nisip din Rusalka ºi Shabla se aflã la o distanþã de 8-10 km.

Aeroportul Varna este la 85 km... citeste mai mult

Guest House Orbita Cazare ieftina Rusalka

Situata la 50 de metri de pitorescul tarm stancos din Tyulenovo, la 10 km de Sabla, Guest House Orbita ofera o mica piscina in aer liber, cu sezlonguri si acces Wi-Fi gratuit. Fiecare camera are un balcon cu vedere panoramica la mare.

Toate spatiile de cazare de la Guest House Orbita ofera TV prin satelit, precum si aer conditionat. Facilitatile de baie sunt comune sau private si includ articole de toaleta gratuite.

Pensiunea are o taverna in sistem self-catering, unde va puteti pregati masa proprie folosind ustensilele de bucatarie disponibile. Puteti pregati mancaruri la gratar folosind facilitatile de gratar din gradina.

De asemenea, restaurantul din apropiere, aflat la 50 de metri, ofera posibilitatea de a lua masa.

La... citeste mai mult

Tag: Cazare Rusalka, Hoteluri Rusalka, Cazare ieftina Rusalka, Oferte Rusalka, Hotel Rusalka, Camere de hotel Rusalka, Apartamente in Rusalka.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.