Cazare ieftina Saint Tropez, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Saint Tropez

Cazare in Saint Tropez

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Saint Tropez si nu numai.
 

Hotel Playa Cazare ieftina Saint Tropez

Prevãzut cu un bar, Hôtel Playa este situat în Saint-Tropez, la doar 150 de metri de portul de agrement. Existã acces gratuit la internet Wi-Fi. Facilitãþile includ un lounge comun.

Amenajate în nuanþe pastelate, camerele de la Hôtel Playa sunt dotate cu aer condiþionat ºi TV cu ecran plat. Fiecare baie privatã are duº, uscãtor de pãr ºi articole de toaletã gratuite.

Micul dejun este servit în fiecare dimineaþã în lounge-ul comun, la un cost suplimentar. Puteþi gãsi baruri ºi restaurante la câþiva paºi de hotel.

Existã parcare publicã în apropiere, iar Aeroportul Côte d'Azur este la 63 km de hotel.
citeste mai mult

Hotel B Lodge Cazare ieftina Saint Tropez

Situat în Saint-Tropez, la 140 de metri de Grãdinile Cetãþii ºi la 300 de metri de port, acest hotel oferã camere cu decor modern, TV cu ecran plat ºi baie privatã.

Accesibile pe scãri, unele camere ale Hotelului B Lodge au aer condiþionat, balcon mobilat ºi vedere la grãdinã sau la oraº. Baia include articole de toaletã de lux ºi duº sau cadã.

În zona de luat masa este servit zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeþii se pot bucura de bãuturi la barul în stil englezesc sau pe terasã, în timp ce beneficiazã de acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul se aflã la 200 de metri de plajã ºi de Marea Mediteranã ºi la 17 minute de mers cu maºina de clubul de golf Gassin.
citeste mai mult

Tag: Cazare Saint Tropez, Hoteluri Saint Tropez, Cazare ieftina Saint Tropez, Oferte Saint Tropez, Hotel Saint Tropez, Camere de hotel Saint Tropez, Apartamente in Saint Tropez.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.