Cazare ieftina Santarem, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Santarem

Cazare in Santarem

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Santarem si nu numai.
 

Hotel Santarém Cazare ieftina Santarem

Situat langa Centro Nacional de Exposições (Centrul Expozitional National), hotelul ofera o piscina interioara si una exterioara, precum si o terasa, unde puteti lua masa in aer liber. Camerele au TV prin satelit si se deschis catre patiouri.

Camerele Hotelului Santarém sunt dotate cu aer conditionat si un minibar. Unele dintre camere au vedere la raul Tagus, iar altele spre oras.

Hotelul Santarém ofera un centru de afaceri bine echipat si dotat cu acces Wi-Fi gratuit. De asemenea, aveti la dispozitie o receptie cu program de 24 de ore pe zi si o parcare privata gratuita.
citeste mai mult

Casa da Amieira Cazare ieftina Santarem

Oaspetii de la Casa da Amieira au acces la o piscina de interior si jacuzzi. Printre dotari se mai numara un centru de fitness, delicatese si un centru de spa si wellness. Terasa in aer liber este locul perfect de relaxare pe vreme insorita.

Aceasta proprietate dispune de camere mari dotate cu aer conditionat si facilitati pentru pregatirea ceaiului si cafelei. Baile dispun de facilitati cum ar fi halate de baie si papuci de casa. Baile sunt dotate cu un uscator de par si articole de toaleta din partea casei.

Casa da Amieira ofera, de asemenea, parcare gratuita. Receptia este deschisa 24 de ore, iar personalul prietenos va poate recomanda obiective turistice care merita vizitate. De asemenea, puteti cere personalului sa va furnizeze si alte informatii... citeste mai mult

Tag: Cazare Santarem, Hoteluri Santarem, Cazare ieftina Santarem, Oferte Santarem, Hotel Santarem, Camere de hotel Santarem, Apartamente in Santarem.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.