Cazare ieftina Sardinia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Sardinia

Cazare in Sardinia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sardinia si nu numai.
 

Hotel Pedraladda Cazare ieftina Sardinia

Hotelul este amplasat la doar 10 minute de centrul orasului si ofera cazare cu un mini bar si internet wireless gratuit.

Acest hotel dispune de o sala de conferinte, un serviciu de receptie deschis 24 de ore si o piscina de exterior. Familiile insotite de copii mici pot profita de serviciile clubului pentru copii al hotelului. Oaspetii vor aprecia numeroasele dotari ale hotelului printre care se numara terenuri de tenis, o piscina pentru copii si un ingrijitor. Oaspetii se pot destinde citind o carte de la biblioteca sau odihnindu-se in gradina. Oaspetii au acces la un magazin de suveniruri/cadouri si un chiosc de ziare in incinta hotelului.

Echipate pentru a va oferi un sejur confortabil, camerele dispun de un seif, un televizor si televiziune prin... citeste mai mult

Calabona Hotel Cazare ieftina Sardinia

Oaspetii pot profita de dotarile spa ale hotelului, printre care se numara un solariu, o sauna si masaj. Oaspetii pot profita de internetul gratuit disponibil pentru a pastra legatura cu familia pe intreaga durata a sejurului. Printre dotarile de business se numara servicii de secretariat, un centru business si sali de sedinte. Printre serviciile oferite se numara un ingrijitor, o piscina de exterior si o sala de conferinte. Personalul de la receptie este la dispozitia oaspetilor pentru a le oferi ajutor la sosire.

Camerele de la Calabona Hotel pun la dispozitia oaspetilor un seif, televiziune prin cablu/satelit si un televizor. Fiecare camera pune la dispozitie diverse comoditati, cum ar fi un telefon si un mini bar. Oaspetii au la dispozitie multiple camere special... citeste mai mult

Tag: Cazare Sardinia, Hoteluri Sardinia, Cazare ieftina Sardinia, Oferte Sardinia, Hotel Sardinia, Camere de hotel Sardinia, Apartamente in Sardinia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.