Cazare ieftina Satu Mare, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Satu Mare

Cauta cazare in Satu Mare

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Satu Mare si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Dana 2 Cazare ieftina Satu Mare

Hotelul este situat in zona centrala a orasului, aflandu-se la o distanta de numai 2 minute de Turnul Pompierilor (Firemen's Tower).

Acest hotel pune la dispozitia oaspetilor o piscina si o sauna. Conexiune la internet este disponibila oaspetilor pe intreaga durata a sejurului. Oaspetii pot alege sa se relaxeze in jacuzzi. Personalul amabil de la receptie este la dispozitia oaspetilor pentru a le oferi ajutor la sosire.

Locatia hotelului le va permite oaspetilor sa ajunga pe jos la numeroase atractii turistice. Aeroportul Satu Mare International Airport (SUJ) se afla la o distanta de aproximativ 20 de minute de hotel.
citeste mai mult

Motel Select Satu Mare Cazare ieftina Satu Mare

Oaspetii vor putea savura diverse bauturi la bar. Oaspetii pot utiliza serviciul de room service non-stop.

Aeroportul Satu Mare International Airport (SUJ) este situat la o distanta de 20 de minute de hotel. Zona centrala a orasului Satu Mare se afla la o distanta de aproximativ 10 minute.
citeste mai mult

Hotel Aurora Satu Mare Cazare ieftina Satu Mare

Aceasta proprietate le ofera oaspetilor un serviciu de spalatorie pentru rufe, un salon de infrumusetare si un salon de coafura. Printre dotari se numara o agentie de turism si un birou pentru ȋnchiriere autovehicule. Conectare la internet sta la dispozitia oaspetilor pe intreaga durata a sejurului. Personalul hotelului va poate ajuta in cazul in care aveti nevoi sau intrebari suplimentare.

Camerele de la Hotel Aurora Satu Mare pun la dispozitie un mini bar, un televizor si televiziune prin cablu/satelit. Hotelul ofera room service iar camerele dispun de un telefon. Oaspetii pot alege camere pentru nefumatori.
citeste mai mult

Tag: Cazare Satu Mare, Hoteluri Satu Mare, Cazare ieftina Satu Mare, Oferte Satu Mare, Hotel Satu Mare, Camere de hotel Satu Mare, Apartamente in Satu Mare.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.