Cazare ieftina Schwetzingen, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Schwetzingen

Cazare in Schwetzingen

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Schwetzingen si nu numai.
 

Arcadia Hotel Heidelberg Cazare ieftina Schwetzingen

Acest hotel de 3 stele din Schwetzingen este la o plimbare de 10 minute de Gara Schwetzingen si la o plimbare de 15 minute de Castelul Schwetzingen.

Camerele de la Arcadia Hotel Heidelberg sunt mari si moderne, dotate cu TV prin satelit si o baie privata cu uscator de par.

Un mic dejun tip bufet este pregatit in fiecare dimineata, iar turistii pot avea o experienta culinara unica la Restaurantul Holiday din hotel.

SAP arena este la 10 minute cu masina de hotel. In apropiere, Parcul Natural Nekartal - Odenwald este ideal pentru drumetii si excursii cu bicicleta. Hotelul este la 8 km de orasul Heidelberg.
citeste mai mult

Hotel Panorama Heidelberg Cazare ieftina Schwetzingen

Hotelul Panorama este situat langa raul Neckar in centrul orasului Heidelberg. Acesta are camere moderne, cu internet Wi-Fi gratuit si baie privata. Este posibila parcarea la hotel.

Un mic dejun tip bufet este servit in fiecare dimineata la hotelul Panorama din Heidelberg.

Hotelul Panorama este la 300 de metri de Hauptstraße, principala strada comerciala din Heidelberg. Podul Brücke Alte si piata istorica a orasului se afla la 20 de minute de mers pe jos de la hotel.

Statia de tramvai Bismarckplatz este la 250 de metri de hotelul Panorama, oferind legaturi de transport public cu toate zonele orasului Heidelberg. Gara din Heidelberg se afla la 20 de minute de mers pe jos.
citeste mai mult

Tag: Cazare Schwetzingen, Hoteluri Schwetzingen, Cazare ieftina Schwetzingen, Oferte Schwetzingen, Hotel Schwetzingen, Camere de hotel Schwetzingen, Apartamente in Schwetzingen.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.