Cazare ieftina Sevilia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Sevilia

Cazare in Sevilia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sevilia si nu numai.
 

Hotel Bécquer Cazare ieftina Sevilia

Hotelul Bécquer se aflã în centrul istoric al oraºului Sevilla. Include o piscinã în aer liber, un snack bar în stil englezesc cu acces gratuit la internet Wi-Fi, precum ºi o terasã cu vedere la Giralda ºi Catedralã.

Toate camerele hotelului Bécquer sunt dotate cu aer condiþionat, TV cu ecran plat ºi ceainic cu o selecþie de ceai ºi cafea. Baia privatã include un uscãtor de pãr. Hotelul asigurã laptop, iPad, PlayStation 3 ºi DVD player, la cerere ºi în funcþie de disponibilitate.

Centrul spa al hotelului Bécquer include bãi turceºti, o cadã cu hidromasaj ºi o saunã.

Hotelul se aflã la mai puþin de 5 minute de mers pe jos de catedrala impresionantã, cetatea Alcázar ºi râul... citeste mai mult

Pension San Pancracio Cazare ieftina Sevilia

San Pancracio se aflã în frumosul cartier Santa Cruz din Sevilia, la doar 5 minute distanþã pe jos de catedralã ºi de Palatul Alcázar. Veþi gãsi aici camere cu ventilator ºi birou.

San Pancracio are un depozit de bagaje ºi un seif la recepþie. Personalul vã poate oferi informaþii privind atracþiile ºi activitãþile din Sevilia.

În aproximativ 10 minute puteþi ajunge pe jos la arena de coride Maestranza ºi la Râul Guadalquívir. Gara Santa Justa este la 20 de minute distanþã pe jos citeste mai mult

Tag: Cazare Sevilia, Hoteluri Sevilia, Cazare ieftina Sevilia, Oferte Sevilia, Hotel Sevilia, Camere de hotel Sevilia, Apartamente in Sevilia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.