Cazare ieftina Sibiu, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Sibiu

Cazare in Sibiu

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sibiu si nu numai.
 

Hotel Imparatul Romanilor Cazare ieftina Sibiu

Datând din secolul al XVI-lea, Împãratul Romanilor impresioneazã prin arhitectura sa sofisticatã ºi interioarele sale elegante. Situat în centrul istoric al Sibiului, este dotat cu o piscinã interioarã, saunã ºi salã de gimnasticã. În zona holului se oferã acces Wi-Fi gratuit.

Camerele sunt decorate elegant ºi au TV prin cablu. Fiecare camerã are minibar ºi baie privatã. Proprietatea a gãzduit multe personalitãþi bine-cunoscute de-a lungul secolelor, inclusiv pe împãratului Iosif al II-lea.

Oaspeþii Hotelul Împãratul Romanilor pot gusta preparate culinare din bucãtãria tradiþionalã româneascã la restaurantul spaþios al hotelului, care are un acoperiº culisant. Este disponibil ºi room service.

Hotelul... citeste mai mult

Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu Cazare ieftina Sibiu

Situat la doar 10 minute de mers cu maºina de Aeroportul din Sibiu ºi la 6 minute de garã, Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu se aflã în centrul oraºului, la micã distanþã de oraºul vechi. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Golden Tulip Ana Tower oferã 81 de camere dotate cu tehnologie de ultimã orã, ce includ baie spaþioasã ºi ferestre mari. Din camera dumneavoastrã, vã puteþi bucura de peisajul montan spectaculos sau de ambianþa istoricã a oraºului vechi.

Sãlile de conferinþe Goga ºi Cioran sunt echipate cu toate facilitãþile necesare. Golden Tulip Ana Tower are, de asemenea, un lift panoramic, restaurantul 585 Fusion, o salã de gimnasticã, o saunã, masaje ºi un bar.
citeste mai mult

Ramada Sibiu Hotel Cazare ieftina Sibiu

Hotelul Ramada Sibiu este situat intr-o cladire noua dotata modern, in centrul orasului, la doar 10 minute de mers pe jos de celebrul Muzeu Bruckenthal. La hotel este disponibila parcare gratuita.

Oaspetii pot explora centrul istoric al orasului, aflat la doar 50 de metri, si pot vizita Muzeul Satului in aer liber (2 km).

Ramada ofera facilitati moderne, printre care un lift panoramic, din care oaspetii pot admira vederi superbe la orasul vechi.

Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness si la sauna. În acest hotel elegant de 4 stele se gasesc de asemenea restaurantul Atrium si 3 baruri cochete.
citeste mai mult

Tag: Cazare Sibiu, Hoteluri Sibiu, Cazare ieftina Sibiu, Oferte Sibiu, Hotel Sibiu, Camere de hotel Sibiu, Apartamente in Sibiu.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.