Cazare ieftina Sighisoara, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Sighisoara

Cazare in Sighisoara

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sighisoara si nu numai.
 

Burghostel Sighisoara Cazare ieftina Sighisoara

Hotelul se afla intr-un cartier binecunoscut pentru viata de noapte, oaspetii avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de restaurante si baruri.

Locatia convenabila a hotelului le va permite oaspetilor sa viziteze atractii turistice pe jos. Aeroportul Aeroportul international Targu Mures este situat la o distanta de 60 de minute de hotel. Distanta pana la Fortified churches in Transylvania poate fi parcursa cu masina in mai putin de 20 de minute.
citeste mai mult

Hotel Korona Cazare ieftina Sighisoara

Acest hotel dispune de o piscina de exterior si o sauna. Oaspetii care detin un calculator pot profita de internetul Wi-Fi gratuit de la hotel. Oaspetii se pot relaxa in atmosfera pasnica si linistita a gradinii hotelului. O sala de fitness este la dispozitia oaspetilor care doresc sa se mentina in forma.

Locatia convenabila a hotelului le permite oaspetilor sa viziteze obiective turistice pe jos. Aeroportul Aeroportul international Targu Mures este situat la o distanta de aproximativ 60 de minute de hotel. Distanta dintre hotel si Fortified churches in Transylvania poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute cu un autovehicul.
citeste mai mult

Hotel Sighisoara Cazare ieftina Sighisoara

Acest hotel dispune de un salon de coafura, un serviciu de spalatorie pentru rufe si un centru de fitness. Hotelul dispune de facilitati de fitness pentru a le oferi un sejur placut calatorilor care isi doresc sa se mentina sanatosi si in forma.

Hotelul se afla intr-un cartier cu o viata de noapte reputata, oaspetii avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de restaurante si baruri. Oaspetii se pot folosi de serviciul de room service la orice ora. Locatia convenabila a hotelului le permite oaspetilor sa viziteze atractii turistice pe jos.
citeste mai mult

Hotel Poenita Cazare ieftina Sighisoara

Distanta dintre centrul orasului si acest hotel cu tarife reduse poate fi parcursa cu un automobil in aproximativ 5 minute.

Hotelul Hotel Poenita ofera parcare gratuita. Conectare la internet este disponibila oaspetilor pe intreaga durata a sejurului. Receptia hotelului este deschisa 24 de ore. Camerele de la Hotel Poenita pun la dispozitie televiziune prin cablu/satelit, un televizor si o baie proprie.
citeste mai mult

Tag: Cazare Sighisoara, Hoteluri Sighisoara, Cazare ieftina Sighisoara, Oferte Sighisoara, Hotel Sighisoara, Camere de hotel Sighisoara, Apartamente in Sighisoara.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.