Cazare ieftina Simleu Silvaniei, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Simleu Silvaniei

Cazare in Simleu Silvaniei

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Simleu Silvaniei si nu numai.
 

Grand Hotel Severus Zalau Cazare ieftina Simleu Silvaniei

Ofera oaspetilor cazarea ideala pentru calatorii de afaceri sau vacante. Pentru a raspunde nevoilor oaspetilor, receptia functioneaza 24 de ore. Facilitati de fitness sunt disponibile oaspetilor care doresc sa se mentina in forma pe durata sejurului. In timpul liber oaspetii pot profita de masaj si un jacuzzi din incinta hotelului.

Pe langa babysitting / servicii pentru copii si un centru de infrumusetare, hotelul dispune de o magazie pentru bagaje, o casa de schimb valutar si un serviciu de spalatorie pentru rufe.
citeste mai mult

Hotel Best Western Meses Zalau Cazare ieftina Simleu Silvaniei

In gradina hotelului oaspetii se pot bucura de o atmosfera linistita, ideala pentru relaxare si destindere. Oaspetii care doresc sa se relaxeze au la dispozitie diverse zone special amenajate pentru pescuit, aflate in imediata apropiere de hotel. Printre dotari se numara un ingrijitor, o sala de conferinte si un centru business. Oaspetii se pot conecta la internet Wi-Fi gratuit.

Printre dotarile camerei se numara un mini bar, un filtru de cafea / ceainic si un frigider. Pentru confortul dumneavoastra, camere pentru nefumatori pot fi facute disponibile la cerere.
citeste mai mult

Hotel Brilliant Plaza Zalau Cazare ieftina Simleu Silvaniei

Ofera parcare gratuita. Printre dotarile de business se numara sali de sedinte. Printre dotari se numara o casa de schimb valutar si un serviciu de spalatorie pentru rufe. Conectare la internet este la dispozitia oaspetilor pe intreaga durata a sejurului. Membrii personalului va sunt la dispozitie 24 de ore.
citeste mai mult

Tag: Cazare Simleu Silvaniei, Hoteluri Simleu Silvaniei, Cazare ieftina Simleu Silvaniei, Oferte Simleu Silvaniei, Hotel Simleu Silvaniei, Camere de hotel Simleu Silvaniei, Apartamente in Simleu Silvaniei.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.