Cazare ieftina Skiathos, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Skiathos

Cazare in Skiathos

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Skiathos si nu numai.
 

Cape Kanapitsa Hotel & Suites Cazare ieftina Skiathos

Cape Kanapitsa Hotel & Suites este un hotel boutique situat la marginea golfului Kanapitsa, cu perspective superbe asupra marii. Orasul Skiathos, portul si aeroportul se afla la aproximativ 7 km distanta.

Camerele aerisite si confortabile, precum si apartamentele de lux au balcoane mari, cu vederi extraordinare la Marea Egee si la magnificul golf Kanapitsa.

Veti avea acces la 2 din cele mai frumoase plaje din Skiathos, dupa o scurta plimbare printre gradini si pini.

Traversând gradinile hotelului, veti ajunge la piscina cu apa de mare si la zona de plaja. Va veti putea delecta cu un suc proaspat sau bauturi si gustari usoare pe platforma pool barului.
citeste mai mult

Skiathos Holidays Cazare ieftina Skiathos

Intr-o padure la 50 de metri de plaja Vromolimnos din Skiathos, acest complex ofera Wi-Fi gratuit si o scoala de scufundari. Camerele self-catering ofera un balcon cu vedere spre Marea Egee sau spre gradina.

Camerele sunt decorate in alb si au aer conditionat si un televizor. Fiecare include o chicineta cu un frigider si plite de gatit. Toate verandele sau balcoanele sunt mobilate.

Oaspetii se pot relaxa in timp ce beneficiaza de un masaj sau se pot bucura de privelisti de la gradina peste Golful Platanias.

Exista o taverna mica cu preparate locale chiar pe plaja, la doar 30 de metri de complexul Skiathos Holidays. Oaspetii se afla la o plimbare de 5 minute de un supermarket, care ofera, de asemenea, un serviciu de livrare a cumparaturilor... citeste mai mult

Tag: Cazare Skiathos, Hoteluri Skiathos, Cazare ieftina Skiathos, Oferte Skiathos, Hotel Skiathos, Camere de hotel Skiathos, Apartamente in Skiathos.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.