Cazare ieftina Stratford upon Avon, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Stratford upon Avon

Cazare in Stratford upon Avon

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Stratford upon Avon si nu numai.
 

Macdonald Swan's Nest Hotel Cazare ieftina Stratford upon Avon

Cu vedere la Teatrul RSC, acest hotel din secolul al XVII-lea cu vedere la râu oferã parcare ºi un bar. Centrul oraºului se aflã la o plimbare de 5 minute, iar gara se gãseºte dupã 15 minute de mers pe jos.

Le Bistrot Pierre oferã preparate din bucãtãria franþuzeascã ºi vedere superbã la râu, în timp ce The Bear Bar and Kitchen serveºte mâncãruri tradiþionale englezeºti. De asemenea, oaspeþii se pot relaxa în curtea cu grãdinã de la Macdonald Swan's Nest.

Toate camerele sunt spaþioase ºi au un TV LCD Freeview de 26 inch, o cabinã de duº cu efect musonic ºi apã mineralã gratuitã. Multe camere oferã, de asemenea, vedere pitoreascã la grãdina hotelului.

Oaspeþii au acces gratuit la facilitãþile de petrecere a... citeste mai mult

Best Western Grosvenor Hotel Cazare ieftina Stratford upon Avon

Acest hotel are sediul intr-o cladire protejata de Gradul 2, de tip georgian. Hotelul se bucura de o locatie centrala excelenta si ofera acces Wi-Fi gratuit si parcare gratuita. Bulevardul High Street si diverse atractii istorice shakespeariene se afla la o plimbare de 5 minute de proprietate.

Fiecare camera eleganta de la Hotelul Best Western Grosvenor are un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea si room service nonstop. De asemenea, toate baile private sunt moderne si au cada si dus.

Locul nasterii lui Shakespeare si teatrul Royal Shakespeare Company sunt la o plimbare de cel mult 10 minute de hotel. De asemenea, la 5 minute de mers pe jos puteti gasi buticurile si restaurantele din Stratford-Upon-Avon.citeste mai mult

Tag: Cazare Stratford upon Avon, Hoteluri Stratford upon Avon, Cazare ieftina Stratford upon Avon, Oferte Stratford upon Avon, Hotel Stratford upon Avon, Camere de hotel Stratford upon Avon, Apartamente in Stratford upon Avon.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.