Cazare ieftina Targu Lapus, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Targu Lapus

Cauta cazare in Targu Lapus

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Targu Lapus si nu numai.
 
Booking.com
 

Pensiunea Floarea Bucovinei Baia Mare Cazare ieftina Targu Lapus

Înconjuratã de pãduri, pensiunea Floarea Reginei este la 2 km de Mãnãstirea Brâncoveanu ºi la 10 km de Sâmbãta de Sus. Râul Sâmbãta trece prin grãdinã, iar proprietatea deþine o fermã de pãstrãvi.

Restaurantul pensiunii serveºte preparate româneºti, inclusiv specialitãþi din pãstrãv. De asemenea, oaspeþii pot lua masa ºi se pot relaxa pe terasa de varã sau pot face un grãtar.

Toate camerele sunt prevãzute cu TV ºi balcon cu vedere la pãdure. Bãile private au duº sau cadã.

Floarea Reginei oferã facilitãþi de tenis de masã. Existã o parcare privatã gratuitã.
citeste mai mult

Hotel Euro House Baia Mare Cazare ieftina Targu Lapus

Oaspetii vor aprecia diversele facilitati ale hotelului printre care se numara o sala de conferinte, un centru business si un serviciu de receptie deschis 24 de ore. Oaspetii se vor putea conecta la internet folosind computerele disponibile la hotel. Hotelul dispune de diverse dotari printre care un serviciu de spalatorie pentru rufe, un paznic si sali de sedinte.

Camerele dispun de o chicineta, televiziune prin cablu/satelit si un televizor. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si dispun de numeroase facilitati precum un mini bar.

Hotelul dispune de un restaurant la locatie pentru cei care doresc sa manance. Dupa o masa mulțumitoare, tratați-va cu o bautura de seara la barul confortabil al hotelului.
citeste mai mult

Complex Hora Baia Mare Cazare ieftina Targu Lapus

Oaspetii vor aprecia numeroasele facilitati ale pensiunii printre care se numara internet wireless gratuit si o terasa. Oaspeții au de asemenea acces la un mall în incinta pensiunii. Camerele incapatoare de la Complex Hora pun la dispozitia oaspetilor televiziune prin cablu/satelit si un televizor.

Pensiunea este prevazuta cu un restaurant la locatie pentru cei care doresc sa manance. Pe timpul serii oaspeții sunt bineveniți sa savureze o bautura la barul pensiunii. Centrul orasului Baia Mare se afla la o distanta de doar 10 minute.
citeste mai mult

Tag: Cazare Targu Lapus, Hoteluri Targu Lapus, Cazare ieftina Targu Lapus, Oferte Targu Lapus, Hotel Targu Lapus, Camere de hotel Targu Lapus, Apartamente in Targu Lapus.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.