Cazare ieftina Tiulenovo, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Tiulenovo

Cazare in Tiulenovo

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Tiulenovo si nu numai.
 

Guestrooms Maria Cazare ieftina Tiulenovo

 Guestrooms Maria se aflã într-o locaþie liniºtitã, la 10 minute de mers pe jos de centrul orãºelului Shabla ºi la 6 km de plaja cu nisip. Oferã acces gratuit la internet Wi-Fi ºi o grãdinã bine întreþinutã, cu foiºor ºi ºemineu. Toate camerele au balcon cu scaune.

Toate unitãþile sunt amenajate luminos. Bãile sunt comune sau private ºi au duº.

Existã o bucãtãrie comunã utilatã complet, unde oaspeþii îºi pot pregãti mesele. În grãdinã este disponibilã încã o bucãtãrie cu facilitãþi de grãtar.

Puteþi degusta miere de casã din producþia gazdelor.

Proprietatea asigurã locuri de parcare pãzite gratuite. Terenul de golf din Shabla este la 500 de metri. Lacul de tratament cu apã sãratã din Shabla... citeste mai mult

Guest House Orbita Cazare ieftina Tiulenovo

Situata la 50 de metri de pitorescul tarm stancos din Tyulenovo, la 10 km de Sabla, Guest House Orbita ofera o mica piscina in aer liber, cu sezlonguri si acces Wi-Fi gratuit. Fiecare camera are un balcon cu vedere panoramica la mare.

Toate spatiile de cazare de la Guest House Orbita ofera TV prin satelit, precum si aer conditionat. Facilitatile de baie sunt comune sau private si includ articole de toaleta gratuite.

Pensiunea are o taverna in sistem self-catering, unde va puteti pregati masa proprie folosind ustensilele de bucatarie disponibile. Puteti pregati mancaruri la gratar folosind facilitatile de gratar din gradina.

De asemenea, restaurantul din apropiere, aflat la 50 de metri, ofera posibilitatea de a lua masa.

La... citeste mai mult

Tag: Cazare Tiulenovo, Hoteluri Tiulenovo, Cazare ieftina Tiulenovo, Oferte Tiulenovo, Hotel Tiulenovo, Camere de hotel Tiulenovo, Apartamente in Tiulenovo.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.