Cazare ieftina Vergina, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Vergina

Cazare in Vergina

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Vergina si nu numai.
 

Evridiki Cazare ieftina Vergina

Amplasat in mijlocul unei livezi private cu maslini, Evridiki este langa situl arheologic din Vergina. Ofera spatii de cazare cu balcon privat si Wi-Fi gratuit si include café-bar.

Camerele hotelului Evridiki sunt mobilate cu gust si ofera aer conditionat. Toate camerele sunt echipate cu TV prin satelit, frigider si fier de calcat. Fiecare are baie privata cu uscator de par.

Oaspetii pot savura micul dejun bogat, pregatit cu ingrediente locale proaspete, sub umbra copacilor sau langa semineu in timpul iernii. Barul serveste cafea si bauturi.
citeste mai mult

Olympia Guesthouse Cazare ieftina Vergina

Pensiunea Olympia se afla la o distanta mica de la situl arheologic, inconjurat de copaci, in armonie absoluta cu mediul natural.

Proprietarii, cu dragoste pentru fiecare detaliu si multa munca, au reusit sa creeze un cadru placut pentru a va simti ca acasa. Relaxati-va in gradina sau in timp ce scrieti acasa, folosind accesul gratuit la internet Wi-Fi.

Vizitati orasul vechi Aegae, fosta capitala a regilor macedoneni, si cimitirul acestuia, in Vergina. Nu trebuie ratata vizita la uimitoarele morminte: cel al Regelui Filip II si cel al unui tanar print, identificat ca fiind al lui Alexandru IV.
citeste mai mult

Tag: Cazare Vergina, Hoteluri Vergina, Cazare ieftina Vergina, Oferte Vergina, Hotel Vergina, Camere de hotel Vergina, Apartamente in Vergina.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.