Cazare ieftina Vicenza, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Vicenza

Cazare in Vicenza

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Vicenza si nu numai.
 

Relais Santa Corona Cazare ieftina Vicenza

Relais Santa Corona este gãzduitã de o clãdire din secolul al XVIII-lea restauratã, fiind la doar câþiva paºi de biserica medievalã cu acelaºi nume. Bazilica Palladiana se aflã la 5 minute de mers pe jos, în centrul oraºului.

Amplasatã într-una dintre cele mai elegante zone din Vicenza, pensiunea Relais Santa Corona asigurã spaþii de cazare moderne ºi servicii excelente, personalizate.

Decorul este contemporan ºi minimalist, iar camerele sunt dotate cu facilitãþi excelente precum TV LCD de 32 inch cu programe prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi ºi facilitãþi pentru prepararea de ceai ºi cafea. Aerul condiþionat controlat individual ºi încãlzirea sunt disponibile în camere pe tot parcursul anului.
citeste mai mult

B4 Vicenza De La Ville Hotel Cazare ieftina Vicenza

Hotelul B4 Vicenza De La Ville Hotel ofera parcare gratuita oaspetilor. Membrii personalului sunt disponibili 24 de ore. Hotelul dispune de facilitati cum ar fi sali de sedinte si servicii de secretariat. Oaspetii aflati in calatorii de afaceri vor aprecia calitatea si varietate serviciilor oferite. Printre dotari se mai numara o sala de conferinte, un ?ngrijitor si un centru business.

Pentru confortul si siguranta oaspetilor, hotelul ofera camere pentru nefumatori. Camerele de la B4 Vicenza De La Ville Hotel dispun de televiziune prin cablu/satelit, un seif si un televizor. Internet wireless este disponibil in incinta hotelului, permitând oaspetilor sa ramâna conectati pe durata sejurului. Fiecare camera dispune de un mini bar, un frigider si un telefon.citeste mai mult

Tag: Cazare Vicenza, Hoteluri Vicenza, Cazare ieftina Vicenza, Oferte Vicenza, Hotel Vicenza, Camere de hotel Vicenza, Apartamente in Vicenza.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.