Cazare ieftina Worms, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Worms

Cazare in Worms

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Worms si nu numai.
 

Asgard Hotel Cazare ieftina Worms

Hotelul Asgard este deosebit si se afla in centrul orasului Worms. Situat la aproximativ 600 de metri de centrul istoric al orasului Worms, hotelul este un loc ideal pentru a vizita obiectivele turistice, a face cumparaturi sau a participa la intalniri de afaceri.

Asgard ofera camere mobilate cu gust, cu acces Wi-Fi gratuit, iar 2 dintre acestea sunt accesibile cu scaunul cu rotile. Toate etajele sunt deservite de lift.

Hotelul are sauna finlandeza si solar unde oaspetii pot sa se relaxeze. Bistroul de la Asgard serveste bauturi proaspete si gustari nonstop.
citeste mai mult

Ramada Hotel Lampertheim Cazare ieftina Worms

Situat intre padurile Odenwald si Palatinat, in orasul Lampertheim, acest hotel de 3 stele ofera camere moderne si acces usor la autostrada A67.

Ramada Hotel Lampertheim pune la dispozitie camere mobilate confortabil, cu baie privata si acces la internet WiFi prin hotspot (la un cost suplimentar).

In aceeasi cladire cu hotelul exista un bar-restaurant, unde oaspetii pot savura specialitati locale, intr-o atmosfera primitoare.

Imprejurimile verzi din Lampertheim sunt ideale pentru activitati in aer liber, precum drumetii si ciclism. Centrul fermecator al orasului este la doar 15 minute de mers pe jos de Ramada.
citeste mai mult

Tag: Cazare Worms, Hoteluri Worms, Cazare ieftina Worms, Oferte Worms, Hotel Worms, Camere de hotel Worms, Apartamente in Worms.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.