Cazare ieftina Zagreb, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Zagreb

Cazare in Zagreb

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Zagreb si nu numai.
 

Hotel Dubrovnik Cazare ieftina Zagreb

Privind înapoi la o îndelungatã tradiþie din 1929, Hotelul Dubrovnik este parþial renovat ºi este situat în centrul oraºului Zagreb, înconjurat de atmosfera baroc a Oraºului de Sus.

În imediata vecinãtate puteþi gãsi Catedrala, pitoreasca piaþã în aer liber Dolac, cu numeroase suveniruri uimitoare produse manual ºi principala zonã comercialã de pe strada Ilica. Parcul Zrinjevac ºi Cvjetni trg, unde localnicii se întâlnesc în mod tradiþional, sunt de asemenea foarte aproape. Camerele mobilate excelent, care combinã designul clasic cu facilitãþile moderne, oferã cel mai bun confort.

Existã, de asemenea, un centru de afaceri de 24 de ore utilizabil gratuit, un mini centru fitness gratuit, o terasã de varã... citeste mai mult

Hotel Jagerhorn Cazare ieftina Zagreb

Acest hotel, amplasat între principala stradã pietonalã ºi centrul vechi al oraºului Zagreb, în apropiere de Piaþa Ban Jelacic, a fost renovat în 2011. Hotelul Jagerhorn, fondat în anul 1827, este cel mai vechi hotel din oraº, aflat încã în picioare.

Camerele sunt amenajate elegant ºi includ conexiuni gratuite de internet Wi-Fi. În apropiere veþi gãsi o parcare pãzitã gratuitã.

Puteþi savura o bãuturã în liniºtea de lângã fântânã sau puteþi admira priveliºti ale oraºului de pe terasa de varã. Piaþa Ban Jelacic se gãseºte la doar 3 minute de mers pe jos. citeste mai mult

BEST WESTERN PREMIER Hotel Astoria Cazare ieftina Zagreb

Hotelul ofera serviciu in camera, restaurant, permis cu animale de companie, acces pentru persoane cu handicap, aer conditionat, camere pentru nefumatori, mini - bar, frigider, televiziune prin cablu/satelit, filtru de cafea / ceainic, uscator de par, televizor, acces pentru persoane in scaun cu rotile, paturi pentru copii, automate pentru comercializarea de produse
citeste mai mult

Tag: Cazare Zagreb, Hoteluri Zagreb, Cazare ieftina Zagreb, Oferte Zagreb, Hotel Zagreb, Camere de hotel Zagreb, Apartamente in Zagreb.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.