Obiective turistice Anglia, de vizitat in Anglia, harta google, date gps, orase recomandate de noi, totul despre Anglia
Home Tari Despre Anglia
Despre Anglia

Anglia

Publicat la: 2011-08-31

Marea Britanie se intinde pe o suprafata de 1.667 km si poate fi parcursa de la capatul uscatului din sud-vestul regiunii Cornwall pana in nord-vestul Scotiei intr-o zi si o noapte. Desi pare foarte mica, trebuie mentionat ca acest mic grup de insule a influentat cultura lumii mai mult, poate, decat orice alta natiune din istorie.

Aproape fiecare turist care merge in Marea Britanie vrea sa vada Big Ben, locul unde s-a nascut Shakespeare, castelul Edinburgh sau locul in care au debutat The Beatles.

Partea continentala a Angliei adaposteste un relief extrem de variat, de la muntii stancosi din nord (a caror vechime este de 3 miliarde de ani) la campiile plate din regiunea East Anglia, de unde apele marii s-au retras acum 100 de ani. Aici vei gasi diferite peisaje agrigole, case medievale construite din lemn pana la jumatate si lanturi montane indepartate.

Aceasta tara iti pune la dispozitie una dintre cele mai mari colectii de arhitectura bisericeasca din lume (ex. Marea biserica in forma de cruce St. Mary din localitatea Hambleden, in apropiere de Henley-on-Thames). Nu lipsesc nici micile capele din piatra, construite in Evul mediu, de o frumusete exceptionala.

Bilete de avion spre Anglia:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Anglia:
Rezerva camere de hotel Click aici!
Transferuri de la aeroport:
Rezervati taxiul de la aeroport Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne