Hoteluri in Germania, Cazare ieftina Germania - TravelEuropa.ro
Home / Tari / Hoteluri in Germania
Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Germania si nu numai.
 
Cazare Germania

Winters Hotel Berlin City Messe

Cazare Germania

Acest hotel situat in centrul Berlinului, in cartierul Wilmersdorf, ofera spatii de cazare moderne, o gradina de bere si parcare gratuita in incinta.

Gara Heidelberger Platz se afla la numai 400 de metri distanta, oferind conexiuni catre toate zonele Berlinului. Camerele si apartamentele luminoase de la Winter's Hotel Berlin City Messe ofera TV prin cablu, internet prin cablu si mobilier elegant.

Sunt disponibile camere cu baie privata sau baie comuna. Un bogat mic dejun tip bufet este disponibil in fiecare dimineata in restaurantul dedicat. Barul modern serveste bauturi care pot fi savurate si in gradina, atunci cand vremea este frumoasa. Parcul Wilmersdorf se afla la 10 minute de mers pe jos distanta, iar pitorescul lac Lietzensee este la 4 statii de tren departare.

Renumita strada comerciala Kurfürstendamm este la 2 km de Winter's Hotel. Sunt oferite biciclete cu care puteti explora strazile si parcurile din Berlin. Accesul la Wi-Fi este disponibil in zonele publice.

Cazare Germania Verifica preturile »
Mai jos gasiti restul ofertelor de cazare din Germania
Compara si rezerva camere de hotel la cel mai mic pret, Click aici!»
Cazare Germania, Hoteluri Germania, Cazare ieftina Germania, Oferte Germania, Hotel Germania, Camere de hotel Germania, Apartamente in Germania.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne