Hoteluri in Monaco, Cazare ieftina Monaco - TravelEuropa.ro
Home Tari Hoteluri in Monaco
Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Monaco si nu numai.
 
Cazare Monaco

Le Méridien Beach Plaza

Cazare Monaco

Le Méridien are vedere spre Monte Carlo ºi Marea Mediteranã. Hotelul are o plajã privatã ºi piscine interioare ºi în aer liber, precum ºi o serie de restaurante ºi baruri, deschise 24 de ore pe zi.

Camerele de la Le Méridien Beach Plaza au aer condiþionat ºi baie privatã. Toate camerele sunt dotate cu un televizor cu ecran plat cu programe prin cablu.

Le Méridien Beach Plaza oferã non-stop servicii de alimentaþie publicã într-o varietate de localuri, care oferã imagini panoramice. Barul Alang este un salon relaxat în aer liber, situat pe plaja privatã a hotelului. Agreabilul Restaurant L'intempo are o bucãtãrie deschisã ce serveºte preparate mediteraneene creative.

Centrul de fitness al hotelului oferã o salã cu aparate cardio TechnoGym. De asemenea, oaspeþii au acces la sauna ºi la salonul de frumuseþe ale hotelului.

Hotelul Le Méridien Beach Plaza se aflã la 2 minute de mers pe jos de Centrul de Congrese Grimaldi Forum. Acesta se aflã la 35 km de Aeroportul Coasta de Azur.

Cazare Monaco Verifica preturile »
Cazare Monaco

Port Palace Hotel

Cazare Monaco

Acest hotel ofera serviciu in camera, restaurant, permis cu animale de companie, acces pentru persoane cu handicap, aer conditionat, camere pentru nefumatori, mini - bar, televiziune prin cablu/satelit, uscator de par, televizor, camere de hotel accesibile pentru persoane cu handicap, acces pentru persoane in scaun cu rotile, halate de baie, dus, paturi pentru copii, scaune inalte, lenjerie de pat/perne la alegere

Cazare Monaco Verifica preturile »
Mai jos gasiti restul ofertelor de cazare din Monaco
Compara si rezerva camere de hotel la cel mai mic pret, Click aici!»
Tag: Cazare Monaco, Hoteluri Monaco, Cazare ieftina Monaco, Oferte Monaco, Hotel Monaco, Camere de hotel Monaco, Apartamente in Monaco.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.