Hoteluri in Olanda, Cazare ieftina Olanda - TravelEuropa.ro
Home / Tari / Hoteluri in Olanda
Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Olanda si nu numai.
 
Cazare Olanda

Van der Valk Hotel Haarlem

Cazare Olanda

Van der Valk se afla la numai 2 km de centrul orasului Haarlem si ofera camere cu paturi foarte lungi, TV prin satelit si balcon. Are facilitati de agrement precum o sala de sport si o sauna. In intreaga incinta a hotelului este disponibil WiFi gratuit.

Restaurantul serveste pe parcursul zilei mancaruri moderne din bucataria internationala, oaspetii avand la dispozitie si o serie de preparate organice. Mesele pot fi savurate in sala de mese sau pe terasa spatioasa, cand vremea este calda. Van der Valk Hotel Haarlem ofera in fiecare zi un pranz tip bufet, iar in zilele de duminica oaspetii beneficiaza de un brunch bogat tip bufet.

Cele mai importante atractii din Haarlem, printre care Grote Markt si Muzeul Frans Hals, se afla la mai putin de 10 minute de mers cu masina de Van der Valk Haarlem. Aeroportul Schiphol este situat la 15 minute cu masina de hotel. Hotelul are o receptie deschisa nonstop, iar in fata acestuia sunt disponibile gratuit locuri de parcare publice.

Cazare Olanda Verifica preturile »
Mai jos gasiti restul ofertelor de cazare din Olanda
Compara si rezerva camere de hotel la cel mai mic pret, Click aici!»
Cazare Olanda, Hoteluri Olanda, Cazare ieftina Olanda, Oferte Olanda, Hotel Olanda, Camere de hotel Olanda, Apartamente in Olanda.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne