Hoteluri in Polonia, Cazare ieftina Polonia - TravelEuropa.ro
Home / Tari / Hoteluri in Polonia
Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Polonia si nu numai.
 
Cazare Polonia

Hotel Airport Okecie

Cazare Polonia

Situat la doar 1 km de Aeroportul Chopin din Varºovia, Hotelul Airport Okêcie oferã transfer gratuit de la/la aeroport ºi Wi-Fi gratuit în întreaga clãdire. Accesul la sala de gimnasticã a hotelului este gratuit.

Toate camerele de la Okecie Airport sunt dotate cu aer condiþionat, facilitãþi pentru prepararea de ceai/cafea ºi TV prin satelit cu canale cu platã. Oaspeþii pot beneficia ºi de un minibar. Bãile moderne oferã încãlzire prin pardosealã.

Hotelul Airport Okêcie gãzduieºte 2 restaurante - Mirage ºi Klubowa - unde se servesc preparate din bucãtãria polonezã ºi internaþionalã. Hotelul are, de asemenea, un Sky Bar situat la etajul 7, oferind vederi panoramice spre Varºovia ºi aeroport. La cerere, se oferã micul dejun la pachet pentru oaspeþii grãbiþi sã prindã zborurile matinale.

La un cost suplimentar, toþi oaspeþii hotelului Airport Okêcie au acces la o cadã cu hidromasaj, o saunã ºi 2 terenuri de tenis. De asemenea, se oferã servicii de masaj.

Hotelul Airport Okêcie este situat la aproximativ 6 km de Gara Centralã din Varºovia ºi Palatul Culturii ºi ªtiinþei.

Cazare Polonia Verifica preturile »
Cazare Polonia

Hotel Pulawska Residence

Cazare Polonia

Pulawska Residence este un hotel modern de 3 stele aflat în Varºovia, la 15 minute de mers cu maºina de centrul oraºului. Acesta oferã camere spațioase dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Toate camerele hotelului Pulawska Residence sunt decorate în culori calde, cu mobilier din lemn. Au baie privatã ºi o chicinetã micã, prevãzutã cu frigider.

Vã puteþi relaxa în sauna hotelului sau menține în formã la centrul de fitness. Personalul recepþiei este disponibil nonstop ºi poate organiza serviciu de transfer. Este disponibilã o parcare subteranã.

În fiecare dimineaþã puteþi savura un mic dejun tip bufet în restaurantul hotelului, Liwia, care oferã preparate internaþionale ºi poloneze. Barul din hol serveºte o gamã largã de bãuturi ºi gustãri.

Hotelul Pulawska Residence se aflã la mai puþin de 10 minute de mers cu maºina de Aeroportul Chopin din Varºovia. Stația de metrou Stok³osy este la 20 de minute de mers pe jos.

Cazare Polonia Verifica preturile »
Cazare Polonia

Hotel Wilanów Warszawa by DeSilva

Cazare Polonia

Hotelul de 2 stele Wilanów este situat in cartierul linistit Wilanów din Varsovia, la 9 km de centrul orasului. Hotelul ofera camere elegante cu o zona de relaxare si televizor. Unele camere au acces Wi-Fi gratuit.

Toate camerele de la Wilanów au baie moderna cu articole de toaleta. Fiecare dintre ele are pereti in culori pastelate luminoase si mobilier din lemn, inclusiv birou si scaune.

Receptia este deschisa non-stop si va poate ajuta cu depozitarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare in seif sau asigurarea serviciului de curatatorie. Exista parcare gratuita la hotel.

Cazare Polonia Verifica preturile »
Mai jos gasiti restul ofertelor de cazare din Polonia
Compara si rezerva camere de hotel la cel mai mic pret, Click aici!»
Cazare Polonia, Hoteluri Polonia, Cazare ieftina Polonia, Oferte Polonia, Hotel Polonia, Camere de hotel Polonia, Apartamente in Polonia.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne