Obiective turistice Emiratele Arabe Unite, de vizitat in Emiratele Arabe Unite, harta google, date gps, orase recomandate de noi, totul despre Emiratele Arabe Unite
Home Tari Despre Emiratele Arabe Unite
Despre Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite

Publicat la: 2019-02-26

Emiratele Arabe Unite sunt un stat situat in sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (in Orientul Mijlociu), compus din sapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah si Fujairah. Se invecineaza cu Oman la est si cu Arabia Saudita la sud si vest.

Actualmente are unul dintre cei mai buni indici IDH de pe continentul asiatic.

Este o federatie a celor sapte emirate, cu un sistem juridic bazat pe Constitutia din 1971, fara alegeri si partide politice. Fiecare emirat are o considerabila autonomie politica, juridica si economica.

Petrolul este principala sursa de venit si componenta esentiala pentru PIB-ul national. Dependenta petroliera a economiei ingrijoreaza guvernul, pentru ca economia se bazeaza numai pe diferitele derivate ale petrolului. Se estimeaza (2006) ca tara mai are rezerve de petrol pentru inca 50 de ani.

Bilete de avion spre Emiratele Arabe Unite:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Emiratele Arabe Unite:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Emiratele Arabe Unite:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne