Obiective turistice Franta, de vizitat in Franta, harta google, date gps, orase recomandate de noi, totul despre Franta
Home Tari Despre Franta
 

Franta

 
Publicat la: 2011-09-13

Franta este cea mai mare tara din Europa de Vest si a 37-a cea mai mare tara din lume. Desi de 2 ori mai mare decat Anglia, are acelasi numar de locuitori, aproximativ 60 de mil. Franta este o tara in mare parte rurala: 56% din tara este ocupata de gospodarii, 25% este acoperita de paduri.

 

Agricultura este cea mai importanta industrie din Franta, detine cea mai mare intindere cultivabila si cel mai mare potential din Europa. Marile orase sunt putine si se afla la mare distanta unele de altele. Parisul (capitala Frantei) este cei mai mare cu o populatie de 2,1 mil de locuitori urmata de Lyon 1,3 mil de locuitori si Marsilia 1,1 mil.

 

Prima impresie cand calatoresti prin Franta este diversitatea regionala deosebita. Franta este singura tara europeana care se intinde si in nordul, si in sudul continentului. Pe langa splendorile Parisului si ale oraselor de provincie gen Bordeaux, Nisa, Lille si Toulouse, Franta mai presus de toate o tara a satelor.

Bilete de avion spre Franta:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Franta:
Rezerva camere de hotel Click aici!
Transferuri de la aeroport:
Rezervati taxiul de la aeroport Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne