Mancare specifica Costa Dorada
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Costa Dorada nu trebuie evitata sub nicio forma!Fiecare statiune de pe Costa Dorada are numeroase cafenele si restaurante, ce ofera turistilor un mix interesant de sortimente, atat alimente locale, cat si feluri de mancare europene.
Fructele de mare nu lipsesc niciodata din meniul oricarui restaurant. Acestea sunt nemaipomenitein restaurantele din Cambrils si Sitges. Nu uitati sa incercati si bogata tocana catalana de peste, Suquet sau traditionala paella.
Printre specialitatile locale se numara si orezul delicat cultivat in Delta Ebre din apropiere, mar i Muntanya - o bucatarie spaniola de coasta care combina in moduri interesante produsele obtinute din pamant cu cele din mare, dar si vin traditional (cava) spumant din Penedes sau numeroasele tipuri de vinuri aromate din Tarragona.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la