Mancare specifica Insula Pag
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Insula Pag nu trebuie evitata sub nicio forma!Insula Pag este bine cunoscuta pentru branza sa iute (Paski Sir), care este apreciata in toata Croatia, precum si pentru deliciosul miel aromat natural cu iarba sarata cu care sunt hranite oile. Nu trebuie ratate nici sunca si nici banza de capra din Pag!
Branza cunoscuta ca Paski sir aminteste de parmezan, desi este putin mai sarata. aceasta este de obicei servita felii presarate cu ulei de masline. Carnea de oaie este apreciata pentru gustul sau deosebit, care se datoreaza hranei alcatuita din iarba si plante locale, precum si aerului sarat al marii.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
