Mancare specifica Lucca
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Lucca nu trebuie evitata sub nicio forma!Bucataria din Lucca incorporeaza o multime de tipuri de carne. Puteti gusta carne de vita, mistretul cu masline, tocana de miel, de iepure si multe altele: iepure, cerb fazan, si mistreti, preparate in diverse moduri. Evident, pestele este de asemenea, foarte mult folosit in preparate: codul uscat, prajit sau intr-un sos dulce-acrisor. Pescariile de coasta ofera anghile, midii si scoici; Ripiene cozze, midii umplute cu ingrediente secrete, sunt excelente.
Deserturile sunt bazate pe traditiile celor saraci si se bazeaza pe fructe uscate, cum ar fi Castagnaccio bazate pe castane, Pinolata cu nuci de pin, Torta coi Bischeri, plin de ciocolata si nuci de pin si biscuiti cu ulei si vin.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
