Mancare specifica Oestrich Winkel
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Oestrich Winkel nu trebuie evitata sub nicio forma!Bucataria rustica primitoare si rafinata, de sezon, apartinand lui Beate si Florian Kreller, s-a mutat de la Brentano Haus in cartierele istorice de pe Winkel Hauptstrasse (strada principala). in interior, mesele sunt impodobite cu flori proaspete si lumanari, creand un labirint de spatii confortabile, cu grinzi si pereti din piatra veche (1602). Curtea interioara frumos amenajata este la fel de primitoare. Pe timp de iarna, martea este „noaptea fripturii" (12 euro); vara, se fac gratare in curte (18 euro). Se pot servi de asemenea specialitati nemtesti de top, precum Heid-schnuke (miel din campia Luneburger) si hallisches Landschwein (carne de porc snab).
Terasa cu pereti de sticla Gutsausschank Schloss Johannisberg va permite sa admirati o priveliste spectaculoasa asupra Rinului si a podgoriilor de unde provine vinul care se serveste la masa. Supa Rheingau Riesling si Bauernente (rata fermierului) sunt specialitatile casei.
Bucatarul-sef Marco Kaschke de la Gutsrestaurant Schloss Vollrads combina meniurile nemtesti cu cele mediteraneene si acestea sunt asezonate cu vinuri locale, servite in casa cavalerului (1650) sau pe terasa imprejmuita de flori din fata gradinii.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
