Mancare specifica Peninsula Pilion
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Peninsula Pilion nu trebuie evitata sub nicio forma!Pe acest tarm de mare, nu trebuie sa va mire, ca in alimentatie domina in primul rand pestele proaspat la concurenta cu indragita carne de miel. Doar grecii au obiceiul de a gati dimineata pentru intreaga zi si de a pastra apoi mancarea calda sau mai degraba calduta, pentru ca nu simt nevoia de a manca fierbinte.
De aceea, este bine sa comandati alimente care se prepara chiar inainte de a fi consumate. Grecii mananca mai tarziu decat noi. Desi, pentru turisti deschid restaurantele de la ora 19, ei vor lua cina in jurul orei 21. Dupa mancare, de obicei urmeaza cafeaua si un desert bun.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
