Mancare specifica Podgorica
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Podgorica nu trebuie evitata sub nicio forma!Restaurantele din Muntenegru nu au ca obiectiv ca concureze restaurantele de lux occidentale, ci sa ofera o atmosfera ospitaliera si mancare traditionala.
Specialitatile pe care nu trebuie sa le ratati sunt carne fripta de miel, pivski kajmak (o crema de lapte din Piva), supa de peste, peste (crap, chefal) prajit acompaniat de un pahar de vin Vranac sau Krstac.
Dupa felul principal urmeaza deserturile facute cu branza, piersici sau pepene galben. Gustati si bere Niksicko, precum si rachiul de struguri, care merge cu sunca afumata, branza de capra si rosii.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
