Mancare specifica Sevilia
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Sevilia nu trebuie evitata sub nicio forma!Feluri de mancare tipice din Sevilia sunt relativ simplu de pregatit, dar extrem de gustoase. Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute:
Gazpacho, celebra "supa" rece, o crema din rosii, castraveti, ardei, usturoi, ulei de masline, otet si paine; Pescaito Frito, peste dat prin faina si prajite in ulei de masline; Huevos o Flamenca este un ou prajit intr-un sos de rosii si Chorizo; Cocido Andaluz, un "supa" din pui, mazare si legume diferite; Rabo de Toro, o tocana de coada de taur.
Dulciuri traditionale au in majoritate influente maure si sunt pregatite de multe ori cu miere, dar si cu vin. Foarte bine cunoscute sunt Torrijas si Llemas de San Leandro.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
