Mancare specifica Wurzburg
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Wurzburg nu trebuie evitata sub nicio forma!Cea mai buna mancare francona si svabeasca combina specialitati regionale consistente cu elemente noi. Exista mai multe tipuri de paste des intalnite.
Schnupfnudeln (galuste mici de cartofi) servite cu garnitura dulce sau picanta, iar spaetzle (fasii subtiri de aluat rasucit) sunt servite adesea impreuna cu Rinderbrate (friptura de vaca), masa traditionala de pranz duminica.
Una dintre cele mai bune mancaruri regionale este Maultaschen, o versiune de ravioli din Swabia, servita adesea plutind intr-o supa de carne gatita cu iarba-ciorii.
Wurzburg este una dintre principalele zone producatoare de vin din Germania si multele beri francone variaza de la Raucher bier (traducere mot-a-mot, "Bere afumata") la cele mai putin alcoolizate din Augsburg.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
